Brillen of mondkapjes koord van kralen

Een brillenkoord voor je bril of zonnebril is tijdloos en het gehele jaar erg handig. Ik zelf vind het super, ik ben namelijk heel vaak mijn bril kwijt! Er zijn een aantal kleuren beschikbaar in de webshop maar ik maak ze ook vaak op maat. Je kunt dan zelf de kleurencombinatie samenstellen. Interesse, laat het mij weten!

Sinds 1 december dragen we verplicht een mondkapje in openbare ruimtes en het OV. Zie jij ook telkens mondkapjes op straat liggen of zelfs in de gracht? Met een koord is dat verleden tijd, je kunt het dan af doen en om je nek hangen, het waait dan ook niet weg wanneer je fietst. Heb je hier interesse in laat het mij weten, dan maak ik er een andere sluiting aan. 

 • Brillenkoord van glaskraaltjes
  Brillenkoord van glaskraaltjes

  De brillenkoorden zijn gemaakt van kleine 3-4mm glaskraaltjes soms in combinatie met metalen tussenkraaltjes. De uiteinden bevestig je simpel aan je bril en behalve dat het er super hip uit ziet raak je deze ook niet kwijt!…

  € 8,50
 • Kinder brillenkoordje met kleine kraaltjes
  Kinder brillenkoordje met kleine kraaltjes

  Is jouw kleintje ook vaker zijn/haar (zonne) bril kwijt of zoals bij ons het geval is, geen keuze kunnen maken om de bril op of af te doen? :)

  Deze brillenkoordjes met vrolijke glaskraaltjes en fruit/bloemen van filosofie kralen…

  € 6,50
© 2020 - 2022 Blessingz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel