Armbanden met Tjechische glaskralen

Onlangs ben ik prachtige Tjechische glaskralen tegengekomen en ik was meteen verliefd. In Nederland zijn deze bijzondere kralen niet veel verkrijgbaar wat jammer is want je kunt er prachtige sieraden mee maken. Sommige worden met de hand gemaakt. Het leukst vind ik om ze met verschillende materialen zoals natuursteen en metalen kralen te combineren. 

Neem een kijkje bij de collectie. Je shopt de armbanden al vanaf 6.50 EUR per stuk!

 • Armband met libelle kraal blauw
  Armband met libelle kraal blauw

  Prachtige boho stijl armband gemaakt van Tjechische glaskralen waaronder de mooie blauwe kraal met libelle als eyecatcher. De kralen zijn gecombineerd met apatiet en amazoniet met een bronskleurige kapittel sluiting. De armband…

  € 7,00
 • Armband met libelle kraal in verschillende kleuren
  Armband met libelle kraal in verschillende kleuren

  Armband gemaakt van Tjechische glaskralen waaronder de bijzondere libelle kraal in combinatie met bronzen metalen kralen en jade. De armband is op elastiek geregen en wordt op maat gemaakt. Kan ook met een slotje gemaakt worden.

  € 7,00
 • Armband met libelle kraal
  Armband met libelle kraal

  Deze armband is een uniek exemplaar en ontworpen met bijzondere Tjeschische glaskralen zoals de libelle kraal en de beige tonnetjes. Verder is de armband gemaakt met natuursteen; bruine sneeuwvlok obsidiaan en agaat.

  € 7,50
 • Armband met mooie glaskralen in blauw tinten
  Armband met mooie glaskralen in blauw tinten

  Mooie armband met een zilveren kapittel sluiting gemaakt met o.a. natuursteen; jaspis en Malaysia jade en prachtige glaskralen. Uiteraard kan ik ook een armband op maat maken in een andere kleurstelling.

  € 7,50
 • Armband Turquoise en roze
  Armband Turquoise en roze

  Mooie armband op elastiek geregen met een prachtige Tjechische glaskraal als eyecatcher. Naats de glaskralen heb ik ook rhodochrosiet en frosted kwarts in de armband verwerkt. Ik maak de armband graag op maat voor…

  € 6,50
 • Wikkelarmbanden met glaskraaltjes, natuursteen en evil eye
  Wikkelarmbanden met glaskraaltjes, natuursteen en evil eye

  Vrolijke wikkelarmbanden op elastiek geregen. Ze kunnen 3-4 x om je pols en zijn gemaakt van 4mm kraaltjes; rocailles, kristal, Tjechisch glas en evil eye.

  Verkrijgbaar in zwart-zilver, groen, blauw of roze en natuurlijk ook naar…

  € 7,50
© 2020 - 2022 Blessingz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel