Oorbellen

In de collectie oorbellen met natuursteen is er voor iedereen wat wils.

Er zijn al leuke oorbellen voor iedere dag vanaf 3.00 EUR per paar gemaakt met metalen haakjes met een bedel van natuursteen kralen zoals agaat, Afrikaanse turquoise etc. 

In de collectie vind je verschillende stijlen waaronder meer bohemian oorbellen gecombineerd met metalen boho hangers maar ook wat chiquere oorbellen met prachtige druppels van o.a. jade, black onyx, lapis lazuli etc. in combinatie met kleine natuursteen kraaltjes. 

Heb je een vraag over 1 van de producten laat het mij graag weten!

 

 

per pagina
 • Oorbellen met paarse jade druppels en howliet
  Oorbellen met paarse jade druppels en howliet

  Prachtige paarse jade druppels (bijgekleurd) in combinatie met turquoise howliet kraaltjes en goudkleurige metalen (nikkelvrije) haakjes. Ook eventueel met zilver beschikbaar!

  € 9,50
 • Oorbellen met blue lace agaat, labradoriet en amethist
  Oorbellen met blue lace agaat, labradoriet en amethist

  Luxe druppel oorbellen gemaakt met bijzondere blue lace agaat stenen. Ze zijn gecombineerd met amethist en AA kwaliteit labradoriet kraaltjes. De haakjes zijn Sterling zilver. Dit is een uniek paar.

  € 24,50
 • Oorbellen met wave jaspis, lapis lazuli en apatiet
  Oorbellen met wave jaspis, lapis lazuli en apatiet

  Onderdeel van de exclusieve collectie van Blessingz zijn deze unieke oorbellen met druppels van gepolijste wave jaspis in combinatie met kraaltjes van lapis lazuli en apatiet. De haakjes zijn van sterling zilver. Dit is een…

  € 25,00
 • Oorbellen met druppels van rode jaspis
  Oorbellen met druppels van rode jaspis

  De aardse kleur van de prachtige rode jaspis zorgen echt voor statement oorbellen! Ze zijn gecombineerd met black onyx kraaltjes en nikkelvrije metalen haakjes.

  € 8,00
 • Oorbellen van picture jaspis met phoenix pine
  Oorbellen van picture jaspis met phoenix pine

  Nog een paar uit de exclusieve collectie van Blessingz. Prachtige druppels van gepolijste picture jaspis (landschapsjaspis) met phoenix pine kraaltjes en sterling zilveren haakjes. One of a kind!

  € 21,50
 • Bohemian oorbellen met blauwe edelstenen mix
  Bohemian oorbellen met blauwe edelstenen mix

  Deze bohemian oorbellen zijn een echte eyecatcher! De metalen zilverkleurige hangers zijn aangevuld met een mix van blauwe edelsteentjes waaronder jade, chalcedoon en aquamarijn. De haakjes zijn van rvs.

  € 9,00
 • Oorbellen met druppel van blauwe lace agaat
  Oorbellen met druppel van blauwe lace agaat

  Prachtig blauw zijn deze unieke druppels van blauwe lace agaat. Geen enkele steen is gelijk. Ik heb ze gecombineerd met aquamarijn kraaltjes en nikkelvrije metalen haakjes. 2 paar beschikbaar, de stenen verschillen.

  € 8,50
 • Oorbellen met druppels van dalmatier jasper
  Oorbellen met druppels van dalmatier jasper

  Prachtige druppels van dalmatier jasper in combinatie met black onyx kraaltjes en rvs haakjes. Deze mooie oorbellen zijn een eenmalig exemplaar en passen perfect bij iedere outfit!

  € 8,50
 • Oorbellen met labradoriet druppels en blauwe chalcedoon
  Oorbellen met labradoriet druppels en blauwe chalcedoon

  Oorbellen met schitterende (letterlijk) labradoriet druppels. Ik heb ze gecombineerd met mooie blauwe chalcedoon kraaltjes en rvs haakjes.

  € 8,50
 • Oorbellen met druppels van seadiment jasper en maansteen
  Oorbellen met druppels van seadiment jasper en maansteen

  Mooie facet geslepen druppels van blauwe seadiment jasper in combinatie met kraaltjes van regenboog maansteen en rvs haakjes. 1 paar beschikbaar!

  € 9,50
 • Brons- koperen bohemian hangers met edelstenen
  Brons- koperen bohemian hangers met edelstenen

  Prachtigee koperen boho hangers met een mix van edelstenen; jade, robijn, paarse mica, regenboog maansteen, chalcedoon en bronzen haakjes (nikkelvrij)

  € 9,00
 • Bohemian oorbellen met een mix van edelsteentjes
  Bohemian oorbellen met een mix van edelsteentjes

  Prachtige zilverkleurige metalen hangers met een mix van edelsteentjes; apatiet, aquamarijn, jade, robijn etc. De haakjes zijn van rvs. 1 paar beschikbaar!

  € 9,50
 • Oorbellen met tijgeroog bedels en labradoriet
  Oorbellen met tijgeroog bedels en labradoriet

  Unieke oorbellen met hangers van facet geslepen tijgeroog in combinatie met AA kwaliteit labradoriet kraaltjes. De haakjes zijn van goudkleurig metaal (nikkelvrij). Dit is een eenmalig ontwerp!

  € 8,50
 • Oorbellen met rookkwarts, toermalijn en robijn
  Oorbellen met rookkwarts, toermalijn en robijn

  Bijzonder zijn de facet geslepen druppels van rookkwarts. Ik heb ze gecombineerd met kraaltjes van toermalijn en robijn waardoor de bruine kleur nog mooier naar voren komt. Beperkt beschikbaar!

  € 9,00
 • Oorbellen met mintgroene jade en zonnesteen
  Oorbellen met mintgroene jade en zonnesteen

  Prachtige stijlvolle oorbellen gemaakt met mintgroene jade druppels en mooie kwaliteit glinsterende zonnesteen kraaltjes. De haakjes zijn van rvs dus hypoallergeen.

  Slechts 1 paar beschikbaar dus unieke oorbellen!

  € 7,50
per pagina
© 2020 - 2021 Blessingz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel